Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2002
|
10
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka wlasciwosci elektrycznych serwatki i permeatu ultrafiltracyjnego otrzymanych przy produkcji serkow twarogowych
Autorzy
Szpendowski J.
,
Zywica R.
,
Wilczewska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleczarstwo
permeat mleka
sery twarogowe
serwatka
wlasciwosci elektryczne
jony wapnia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2002
Numer
10
Opis fizyczny
s.453-456,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Szpendowski J.
autor
Zywica R.
autor
Wilczewska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6878761d-a202-49e1-aad8-58d5e2ca027b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.