Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
2004
|
03
|
Tytuł artykułu
Badanie zmian jakosci salatek warzywnych nisko przetworzonych podczas ich przechowywania
Autorzy
Wojcik-Stopczynska B.
,
Grzeszczuk M.
,
Jakubowska B.
Warianty tytułu
EN
Estimation of quality changes of minimally processed vegetable salads during their storage
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
salatki warzywne
ocena jakosci
zywnosc minimalnie przetworzona
zmiany jakosciowe
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Scientia Alimentaria
Rocznik
2004
Tom
03
Opis fizyczny
s.139-145,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wojcik-Stopczynska B.
Akademia Rolnicza, ul.J.Slowackiego 17, 71-434 Szczecin
autor
Grzeszczuk M.
autor
Jakubowska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6839e301-4cef-4417-b0e3-db30c302ce70
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.