Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
3
|
Tytuł artykułu
Mikroorganizmy w zywnosci - zagrozenia czy korzysci
Autorzy
Kolozyn-Krajewska D
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zagrozenia zdrowia
plesnie
mikrobiologia zywnosci
grzyby
zywnosc
fermentacja mlekowa
wirusy
utrwalanie zywnosci
mikroorganizmy
bakterie
fermentacja alkoholowa
EN
health risk
mold
food microbiology
mushroom
food
lactic fermentation
virus
food preservation
microorganism
bacteria
alcoholic fermentation
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
3
Opis fizyczny
s.21-31,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kolozyn-Krajewska D
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-68381e9c-66bb-482b-8bc8-5904d3e16b41
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.