Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Agrophysica
2002
|
77
|
Tytuł artykułu
Dynamic-mechanical and thermal analysis of the hydrocoloidal phase in model meat blends with addition of wheat fibre
Autorzy
Rezler R.
,
Poliszko S.
,
Dolata W.
,
Piotrowska E.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
wheat fibre
rheology
dynamic-mechanical phase
addition
meat blend
thermal analysis
model meat blend
hydrocolloid
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Agrophysica
Rocznik
2002
Tom
77
Opis fizyczny
p.117-125,fig.,ref.
Twórcy
autor
Rezler R.
Agricultural University, Wojska Polskiego 38-42, 60-637 Poznan, Poland
autor
Poliszko S.
autor
Dolata W.
autor
Piotrowska E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-67fdde52-6a47-4729-9871-0cbfa68fa7f4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.