Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rozprawy. Akademia Rolnicza w Szczecinie
2004
|
224
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych czynnikow procesu produkcji konserw rybnych na zawartosc ryboflawiny i alfa-tokoferolu
Autorzy
Seidler T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
witamina E
ryboflawina
witaminy
konserwy rybne
przetworstwo rybne
zawartosc witamin
technologia produkcji
ryby
Wydawca
-
Czasopismo
Rozprawy. Akademia Rolnicza w Szczecinie
Rocznik
2004
Numer
224
Opis fizyczny
s.1-71,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Seidler T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-673c5292-54a8-4db6-a799-d03415a195b9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.