Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1994
|
51[657]
|
Tytuł artykułu
The polarographic reduction of the amaranth food dye
Autorzy
Maslowska J.
,
Janiak J.
Warianty tytułu
PL
Badania reakcji redukcji barwnika spozywczego amarantu metoda polarograficzna
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
RU
Słowa kluczowe
PL
barwa
zywnosc
barwniki spozywcze
polarografia
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1994
Tom
51[657]
Opis fizyczny
s.149-157,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Maslowska J.
Politechnika Lodzka, Lodz
autor
Janiak J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-66c32db6-0286-4858-9117-c19954ce7a5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.