Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops
2001
|
22
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow tostowania sruty i ogrzewania odtluszczonego wytloku rzepakowego na wartosc pokarmowa bialka oceniana na podstawie wskaznikow in vitro i in vivo.
Autorzy
Pastuszewska B.
,
Dakowski P.
,
Jablecki G.
,
Buraczewska L.
,
Ochtabinska A.
,
Swiech E.
,
Matyjek R.
,
Taciak M.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
bialko
zywienie zwierzat
wartosc pokarmowa
sruta rzepakowa
wytloki z rzepaku
tostowanie
EN
protein
animal feeding
nutritive value
rapeseed meal
rapeseed cake
toasting
Wydawca
-
Czasopismo
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops
Rocznik
2001
Tom
22
Numer
1
Opis fizyczny
s.241-246,.tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pastuszewska B.
Instytut Fizjologii i Zywienia Zwierzat PAN, Jablonna
autor
Dakowski P.
autor
Jablecki G.
autor
Buraczewska L.
autor
Ochtabinska A.
autor
Swiech E.
autor
Matyjek R.
autor
Taciak M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-666f4c35-12f2-40b4-b267-b6794325bb46
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.