Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2006
|
13
|
3
|
Tytuł artykułu
Ziarno jeczmienia nagiego i oplewionego jako surowiec nieslodowany w piwowarstwie
Autorzy
Zembold A.
,
Blazewicz J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
The grain of naked and hulled barley as an unmalted raw material in brewing industry
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
browarnictwo
surowce piwowarskie
jeczmien nagoziarnisty
jeczmien oplewiony
ziarno
slod jeczmienny
brzeczka jeczmienna
preparaty enzymatyczne
surowce nieslodowane
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2006
Tom
13
Numer
3
Opis fizyczny
s.35-50,rys.,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zembold A.
Akademia Rolnicza, ul.C.K.Norwida 25, 50-375 Wroclaw
autor
Blazewicz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-66356662-2e9e-43fe-bd7c-371209808000
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.