Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2000
|
37
|
Tytuł artykułu
Poprawa jakosci konserw miesnych o obnizonej zawartosci tluszczu przez dodatek preparatu mikrobiologicznej transglutaminazy
Autorzy
Olkiewicz M.
,
Ostrowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
zawartosc tluszczu
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
transglutaminazy
konserwy miesne
reologia zywnosci
technologia miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2000
Tom
37
Opis fizyczny
s.101-115,rys.,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Olkiewicz M.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
autor
Ostrowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-659d81bb-134c-425f-97bd-45942f917784
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.