Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
3
|
Tytuł artykułu
Oleaginous microorganisms: an assessment of the potential
Autorzy
Leman J
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
fat
polyunsaturated fatty acid
microbial oil
biosurfactant
oil
fatty acid
lipid product
microbial wax
cocoa butter equivalent
biogenic lipid
oleaginous microorganism
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
3
Opis fizyczny
p.5-23,fig.
Twórcy
autor
Leman J
University of Agriculture and Technology, Pl.Cieszynski 1, bl.43, 10-957 Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-658e64f4-7608-475f-a215-f8b8a0b7cb77
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.