Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1994
|
29
|
04
|
Tytuł artykułu
Badania nad mozliwoscia zastosowania kwasu propionowego do konserwowania ziemniakow
Autorzy
Kolenda H.
,
Korzeniowska-Ginter R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kwas propionowy
konserwanty
sklad chemiczny
analiza fizykochemiczna
konserwowanie zywnosci
zywnosc
ziemniaki
badania organoleptyczne
sucha masa
przechowalnictwo
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1994
Tom
29
Numer
04
Opis fizyczny
s.19-22,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Kolenda H.
Wyzsza Szkola Morska,Gdynia
autor
Korzeniowska-Ginter R.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-65725ffa-8a83-477b-9e50-aae8836ae8e2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.