Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2002
|
4
|
Tytuł artykułu
Wprowadzanie systemu HACCP do praktyki produkcyjnej w przemysle miesnym. Czesc II
Autorzy
Wojciechowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
system HACCP
procesy produkcyjne
przetworstwo miesa
wdrozenia do praktyki
przemysl miesny
dyrektywy
kontrola jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2002
Numer
4
Opis fizyczny
s.67-69,71-72,tab.
Twórcy
autor
Wojciechowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6568f7f8-62ae-4ded-a5a0-74da008ca7b2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.