Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1998
|
42
|
02
|
Tytuł artykułu
Enzymy Novo Nordisk dla przetworstwa owocowo-warzywnego
Autorzy
Cissowski J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ultrafiltracja
firma Novo Nordisk
maceracja
miazga warzywna
preparat Pectinex 100 L
miazga owocowa
preparaty enzymatyczne
enzymy
preparat Amylase Ag 300L
preparat Bio Cip Membrane
produkcja
przetworstwo owocowo-warzywne
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
02
Opis fizyczny
s.31
Twórcy
autor
Cissowski J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-64fae364-b99f-44ba-be59-e9a0192ca2ea
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.