Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2000
|
35
|
10
|
Tytuł artykułu
Wplyw temperatury na stabilnosc przechowalnicza mrozonych brokulow
Autorzy
Klimczak J.
,
Irzyniec Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
stabilnosc barwy
zywnosc
witamina C
degradacja witamin
brokuly
barwniki chlorofilowe
stabilnosc
utrwalanie zywnosci
mrozenie
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2000
Tom
35
Numer
10
Opis fizyczny
s.38-41,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Klimczak J.
Politechnika Lodzka, 90-924 Lodz, ul.ks.I.Skorupki 6-8
autor
Irzyniec Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-64f4d97e-06f2-4459-a8e4-1b807832edbc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.