Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2007
|
03
|
Tytuł artykułu
Kutry gastronomiczne
Autorzy
Guzek D.
,
Wyrwisz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
urzadzenia gastronomiczne
kutrowanie
zaklady gastronomiczne
rozdrabnianie
kutry gastronomiczne
przyrzadzanie posilkow
mieso
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2007
Numer
03
Opis fizyczny
s.18-19
Twórcy
autor
Guzek D.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Wyrwisz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6480e8e7-1f5d-44ad-823b-1537cd1aba32
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.