Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1999
|
1
|
Tytuł artykułu
Produkcja kielbas drobno rozdrobnionych
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zastosowanie
transglutaminazy
jakosc
przetwory miesne
barwa
farsze miesne
kielbasy parzone
wlasciwosci reologiczne
dodatki do zywnosci
dwufosforany
receptury
twardosc
kielbasy drobnorozdrobnione
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Numer
1
Opis fizyczny
s.30-31,34-36,46,tab.,rys.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-63574a80-bda5-4585-978e-21de73837c64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.