Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2008
|
63
|
Tytuł artykułu
Badania nad jakoscia i trwaloscia ketchupow. Czesc II. Porownanie metod oznaczania aktywnosci wody ketchupow
Autorzy
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Egierski K.
Warianty tytułu
EN
Investigation on ketchup quality and their shelf life. Part II. Comparison of methods for determination of water activity in ketchups
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
zawartosc wody
oznaczanie
metody analizy
jakosc
aktywnosc wody
ketchup
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2008
Tom
63
Opis fizyczny
s.94-102,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cwiertniewski K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Oddzial Chlodnictwa i Jakosci Zywnosci, Lodz
autor
Polak E.
autor
Egierski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-631beb13-144c-4512-8cdc-aadd170e4a94
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.