PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 27 |

Tytuł artykułu

Wpływ miejsca studiów na preferencje tłuszczów wśród młodych kobiet

Wydawca

-

Rocznik

Tom

27

Opis fizyczny

s.194-196,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Wyzsza Szkola Morska, Gdynia

Bibliografia

  • 1. Narojek L., Charakterystyka zmian w spożyciu tłuszczów wydzielonych w Polsce, Żywienie Człowieka i Metabolizm, 1997, 2, 64-71.
  • 2. Pardo B., Jasiński B., Sygnowska E., Waśkiewicz A., Sposób żywienia i poziom ryzyka chorób układu krążenia w kohorcie Pol-Monica Warszawa, Czynniki Ryzyka, 1996, 4, 55-62.
  • 3. Przysławski J., Gertig H., Żywieniowe czynniki rozwoju niektórych chorób cywilizacyjnych, Żywienie Człowieka i Metabolizm, 1997, 24, 3-15.
  • 4. Schlegel-Zawadzka M., Comparative analysis of dietary fat intake frequency by selected groups of female students of the medical academy in 1988-95, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 1997, 6/47, 143-149.
  • 5. Wądołowska L., Przybyłowicz K., Trzaskowska M., Cichon R., Nutrintional habits of perinatal woman for consumption of butter an margarine, Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, 1997, 6/47, 1, 127-136.
  • 6. WHO. Diet, nutrition and prevention of chronic diseases, Technical Report Series, 797, 1990, Genewa.
  • 7. Ziemlański Ś., Tłuszcze w żywieniu człowieka, Żywienie Człowieka i Metabolizm, 1997, 24, 2, 35-48.

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-62eac40c-e6bd-4035-a93a-6baabe49684e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.