Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1997
|
41
|
04
|
Tytuł artykułu
Okreslenie mozliwosci dodatku suchego glutenu do maki pszennej w celu poprawy wlasnosci technologicznych
Autorzy
Sitkowski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wartosc wypiekowa
gluten suchy
piekarstwo
mlynarstwo
ocena alweograficzna
wlasciwosci technologiczne
maka pszenna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
04
Opis fizyczny
s.33-35,tab.
Twórcy
autor
Sitkowski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-62dec854-4e98-485e-8e40-2ba343cdfd81
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.