Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1995
|
19
|
1
|
Tytuł artykułu
Proba zastosowania hydrolizatow keratynowych z pierza do modyfikacji smakowitosci konserw miesnych luncheon meat
Autorzy
Uchman W.
,
Konieczny P.
,
Krysztofiak K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
pierze
dodatki do zywnosci
zywnosc
analiza sensoryczna
konserwy miesne
hydrolizaty keratynowe
aminokwasy siarkowe
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1995
Tom
19
Numer
1
Opis fizyczny
s.93-98,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Uchman W.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Konieczny P.
autor
Krysztofiak K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-62a73a4d-542d-4a96-839d-7e8b09d32175
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.