Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1998
|
07
|
2 Suppl.
|
Tytuł artykułu
Preliminary investigation on the strength of different forms of noodles
Autorzy
Mazurkiewicz J.
,
Achremowicz B.
,
Laskowski J.
,
Udeh K.O.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
rheological property
starch
semolina
food technology
wheat grain
protein
strength
chemical composition
Makaron Ekstra product
noodle
quality control
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1998
Tom
07
Numer
2 Suppl.
Opis fizyczny
p.143-147,fig.,ref.
Twórcy
autor
Mazurkiewicz J.
autor
Achremowicz B.
autor
Laskowski J.
autor
Udeh K.O.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-626e4f6c-e3af-4d84-8334-d268d4f7d601
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.