Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1995
|
2
|
Tytuł artykułu
Tekstura - jako jeden z podstawowych wskaznikow jakosci produktow zywnosciowych
Autorzy
Grzesinska W
,
Neryng A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
zywnosc
wskazniki jakosci
konferencje
jakosc
Krakow konferencja
EN
food texture
food
quality indicator
conference
quality
Krakow conference
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1995
Numer
2
Opis fizyczny
s.124-125
Twórcy
autor
Grzesinska W
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
autor
Neryng A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-62246400-35fe-4296-8379-22d37169d514
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.