Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
2000
|
3
|
Tytuł artykułu
Hedonistyczne i zdrowotne aspekty aromatow spozywczych i przypraw
Autorzy
Gora J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przyprawy
wlasciwosci lecznicze
aromaty spozywcze
kuchnia indyjska
imbir
zapach
seler
sztuka kulinarna
ziola
czosnek
cebula
zywienie czlowieka
skladniki odzywcze
papryka
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2000
Numer
3
Opis fizyczny
s.23-28,tab.
Twórcy
autor
Gora J.
Politechnika Lodzka, 90-924 Lodz, ul.ks.I.Skorupki 6-8
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-61ddb0fc-d0b9-4c19-aede-fa6f9881cfba
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.