Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1996
|
20
|
Tytuł artykułu
Enzymatyczne i mikrobiologiczne modyfikacje nasion grochu i fasoli jako skladnikow produktow ekstrudowanych
Autorzy
Czarnecka M.
,
Czarnecki Z.
,
Nowak J.
,
Roszyk H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
ekstruzja
fasola
modyfikacja mikrobiologiczna
modyfikacja enzymatyczna
groch
nasiona
rosliny straczkowe
wartosc zywieniowa
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1996
Tom
20
Opis fizyczny
s.69-79,rys.,wykr.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Czarnecka M.
Akademia Rolnicza, Poznan
autor
Czarnecki Z.
autor
Nowak J.
autor
Roszyk H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-6091e5a7-7c1d-4e3e-84f1-0a442eb136e6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.