Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
2006
|
60
|
03
|
Tytuł artykułu
Konsument na rynku miesa i jego przetworow
Autorzy
Gorska-Warsewicz H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
czynniki wyboru
rynek miesny
wielkosc spozycia
budowa marki
spozycie zywnosci
Polska
konsumenci
marka
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2006
Tom
60
Numer
03
Opis fizyczny
s.41-43,rys.,tab.
Twórcy
autor
Gorska-Warsewicz H.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-605dbca2-dc35-4aaf-88ba-821575def8bc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.