Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1996
|
2
|
Tytuł artykułu
Owoce morza - ciag dalszy
Autorzy
Pietruszewska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia hiszpanska
bialko
ostrygi
zywnosc
mikroelementy
Polska
skorupiaki
kuchnia francuska
tradycje
kuchnia wloska
zywnosc pochodzenia morskiego
witaminy
nawyki zywieniowe
slimaki
wartosc odzywcza
mieczaki
malze
krewetki
langusty
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1996
Numer
2
Opis fizyczny
s.23,fot.
Twórcy
autor
Pietruszewska K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-60573d40-678d-408c-9b8a-d4b1e82a5eec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.