Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
1994
|
29
|
05-06
|
Tytuł artykułu
Kapusta brukselska.Odmiany dla zamrazalnictwa
Autorzy
Rutkowska G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetworstwo warzyw
zelazo
konserwowanie zywnosci
zywnosc
kapusta brukselska
zamrazanie
witamina D
fosfor
warzywa
odmiany roslin
surowce roslinne
witaminy
witamina C
sole mineralne
wartosc odzywcza
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
1994
Tom
29
Numer
05-06
Opis fizyczny
s.56-57,bibliogr.
Twórcy
autor
Rutkowska G.
Centralne Laboratorium Chlodnictwa,Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-603014fd-cc71-44c4-b1df-dd629f40ab88
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.