Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1998
|
42
|
11
|
Tytuł artykułu
Surowce makaronowe i niektore elementy ich oceny jakosciowej
Autorzy
Obuchowski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
masa jajowa
czystosc mikrobiologiczna
proszek jajowy
podatnosc na ciemnienie
ciasto
Triticum durum
barwniki spozywcze
granulacja
gluten
Triticum vulgare
dodatki do zywnosci
liczba opadania
witaminy
emulgatory
makarony
pszenica twarda
fosforan dwusodowy
sole mineralne
semolina
zawartosc popiolu
woda
jaja
zawartosc bialka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1998
Tom
42
Numer
11
Opis fizyczny
s.32-36
Twórcy
autor
Obuchowski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5fded53f-0ef2-4a30-84ec-7ed949ee0a35
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.