Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1993
|
37
|
12
|
Tytuł artykułu
Zmodyfikowana metoda procesu chlodzenia konserw warzywnych i warzywno-miesnych w autoklawach lezacych [stacjonarnych] typu WAA
Autorzy
Lipowski J.
,
Dobosz L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konserwy warzywno-miesne
konserwy warzywne
sterylizacja
zywnosc
autoklawy
chlodzenie
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1993
Tom
37
Numer
12
Opis fizyczny
s.25,wykr.
Twórcy
autor
Lipowski J.
autor
Dobosz L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5fc00b5f-4372-499d-beff-adf1dc2f32c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.