Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2006
|
54
|
04
|
Tytuł artykułu
Nowe rozwiazania techniczno-technologiczne w produkcji lodow
Autorzy
Polak E
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
lodziarstwo
frezery
seminaria
urzadzenie typu Deep Blue
masa lodowa
zamrazanie
technologia produkcji
Solingen
urzadzenie Rheon
produkcja lodow
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
04
Opis fizyczny
s.96-97,fot.
Twórcy
autor
Polak E
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5f5771ac-4e52-475f-99ea-41ead453ca35
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.