Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
1996
|
29
|
4
|
Tytuł artykułu
Wartosc energetyczna produktow przeznaczonych do szybkiego spozycia [ fast food ]
Autorzy
Stefanczyk M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
weglowodany
bialko
ocena jakosci
zywnosc
tluszcze
zywnosc do szybkiego spozycia
wartosc odzywcza
wartosc energetyczna
produkty spozywcze
EN
carbohydrate
protein
quality assessment
food
fat
fast food
nutritional value
caloric value
food product
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
1996
Tom
29
Numer
4
Opis fizyczny
s.423-424,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stefanczyk M.
Akademia Medyczna, 90-145 Lodz, ul.Narutowicza 120a
Bibliografia
1. Sikora E.: Wartość odżywcza wyrobów przeznaczonych do szybkiego spożycia (Fast Food). Bromat. Chem. Toksykol. 1996; 29: 117-122
2. Lasota W., Wędzisz A.: Przewodnik do ćwiczeń z bromatologii. AM. Łódź 1990
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5ecd6372-7a98-442a-ba32-0d3f21a2a5c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.