Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1995
|
43
|
03
|
Tytuł artykułu
Letnia szkola Food Product Development
Autorzy
Michniewicz J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mikrobiologia zywnosci
dodatki do zywnosci
zywnosc
analiza sensoryczna
receptury
konferencje
wartosc zywieniowa
marketing
opakowania
Blazejewko konferencja
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
03
Opis fizyczny
s.23
Twórcy
autor
Michniewicz J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5ecb61a8-a19b-4534-a538-6d9d411f93f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.