Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2005
|
02
|
Tytuł artykułu
Kuchnia XXI wieku. Szybciej, smaczniej, taniej i z HACCP
Autorzy
Tauber R.D.
Warianty tytułu
EN
The XXI century kitchen
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przyrzadzanie posilkow
zywienie czlowieka
gastronomia
wiek XXI
urzadzenia chlodnicze
szybkoschladzacze
szybkozamrazacze
mrozenie szokowe
pieczenie na parze
obrobka termiczna
zywnosc wygodna
nowe technologie
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2005
Numer
02
Opis fizyczny
s.24-25,47,fot.
Twórcy
autor
Tauber R.D.
Wyzsza Szkola Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5eb27c04-2ff2-49eb-8bde-3b0bef9a8e2b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.