Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wieś Jutra
2002
|
01
|
Tytuł artykułu
Niektore aspekty jakosci miesa wieprzowego
Autorzy
Brzoska F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
jakosc sensoryczna
jakosc higieniczna
cechy fizykochemiczne
zywienie zwierzat
trzoda chlewna
jakosc dietetyczna
jakosc handlowa
jakosc konsumpcyjna
mieso wieprzowe
tluszcz
dodatki paszowe
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Wieś Jutra
Rocznik
2002
Numer
01
Opis fizyczny
s.16-19,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Brzoska F.
Instytut Zootechniki, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5e588a1f-855d-46a1-a0d3-71034ca45aa6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.