Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2007
|
51
|
06
|
Tytuł artykułu
'Stosowanie dodatkow w zywnosci wygodnej i cateringowej. X konferencja PIDZ
Autorzy
Karwowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
koncentraty spozywcze
Lichen konferencja
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
inspekcja handlowa
catering
konferencje
zywnosc typu instant
zywnosc wygodna
kontrola jakosci
produkcja zywnosci
EN
food concentrate
Lichen conference
food industry
food additive
catering
conference
instant food
convenience food
quality control
food production
commercial inspection
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2007
Tom
51
Numer
06
Opis fizyczny
s.37-38,fot.
Twórcy
autor
Karwowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5e3044e5-6951-4d0d-ac44-994409df566f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.