Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
2001
|
6
|
Tytuł artykułu
Ocena przydatnosci modeli matematycznych izoterm sorpcji do opisu wlasciwosci sorpcyjnych wyrobow makaronowych
Autorzy
Palich P.
,
Ocieczek A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena przydatnosci
zawartosc wody
wlasciwosci sorpcyjne
zastosowanie
model Hendersona
produkty spozywcze
technologia zywnosci
model Iglesiasa-Chirifego
przemysl spozywczy
makarony
izotermy sorpcji
wilgotnosc roznowagowa
wyroby makaronowe
modele matematyczne
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2001
Numer
6
Opis fizyczny
s.24-27,tab.
Twórcy
autor
Palich P.
Wyzsza Szkola Morska, Gdynia
autor
Ocieczek A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5dd76c2e-3e57-4e52-b2e4-2dad216ed41b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.