Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2007
|
57
|
4[B]
|
Tytuł artykułu
Sensory quality of yoghurts enriched with squalen from amaranthus oil
Autorzy
Piotrowska A.
,
Zebrowska M.
,
Waszkiewicz-Robak B.
,
Malecka K.
Warianty tytułu
PL
Jakosc sensoryczna jogurtow wzbogaconych w skwalen z oleju amarantusa
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
squalen
sensory quality
yogurt zob.yoghourt
fruit yoghourt
yoghourt
food supplementation
pro-health squalen
dairy product
amaranthus oil
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2007
Tom
57
Numer
4[B]
Opis fizyczny
p.437-444,fig.,ref.
Twórcy
autor
Piotrowska A.
Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
autor
Zebrowska M.
autor
Waszkiewicz-Robak B.
autor
Malecka K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5dce66fc-24b8-48c1-b48f-179505059171
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.