PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2007 | 57 | 4[B] |

Tytuł artykułu

Sensory quality of yoghurts enriched with squalen from amaranthus oil

Warianty tytułu

PL
Jakosc sensoryczna jogurtow wzbogaconych w skwalen z oleju amarantusa

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

57

Numer

Opis fizyczny

p.437-444,fig.,ref.

Twórcy

  • Warsaw University of Life Sciences, Nowoursynowska 159C, 02-776 Warsaw, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-5dce66fc-24b8-48c1-b48f-179505059171
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.