Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
2002
|
11
|
Tytuł artykułu
Dynamics of acidification and synthesis of flavour compounds in milk incubated with bio-yoghurt cultures
Autorzy
Baranowska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
bio-yoghourt culture
acidification
flavour compound
synthesis
bio-yoghourt bacteria
milk
yoghourt bacteria
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Natural Sciences
Rocznik
2002
Tom
11
Opis fizyczny
p.47-61,fig.,ref.
Twórcy
autor
Baranowska M.
University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Olsztyn, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5da3caa8-080f-4ace-bddb-373fa5222e5f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.