Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Mleczarstwa
1999
|
33
|
Tytuł artykułu
Wystepowanie Bacillus cereus w mleku surowym i spozywczym pasteryzowanym
Autorzy
Molska I.
,
Mazurek L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleko spozywcze
przetwory mleczne
wystepowanie
Bacillus cereus
mleczarstwo
mleko pasteryzowane
mleko surowe
bakterie
przetrwalniki bakteryjne
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Mleczarstwa
Rocznik
1999
Tom
33
Opis fizyczny
s.35-42,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Molska I.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa
autor
Mazurek L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5d5c298f-337d-4566-8de5-8cfcd188e33e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.