Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Warzywnicze
2004
|
39
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie analizy profilowej do oceny jakosci sensorycznej odmiany kapusty kwaszonej
Autorzy
Gajewski M.
,
Radzanowska J.
Warianty tytułu
EN
Sensory quality assessment of sauerkraut cultivars with profiling analysis
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
jakosc sensoryczna
ocena jakosci
kapusta kiszona
kapusta glowiasta biala
analiza profilowa
odmiany roslin
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Warzywnicze
Rocznik
2004
Tom
39
Opis fizyczny
s.181-186,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gajewski M.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Radzanowska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5cf952be-3fd6-4443-bf0e-e571bcc9df2d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.