Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2001
|
54
|
02
|
Tytuł artykułu
Czysto, czysciej, najczysciej
Autorzy
Zabicki W
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
warunki sanitarne
higiena produkcji
przepisy prawne
zaklady gastronomiczne
nadzor sanitarny
higiena zywienia
gastronomia
zywienie czlowieka
EN
human nutrition
gastronomy
nutrition hygiene
sanitary supervision
catering establishment
production hygiene
food production
sanitary condition
law regulation
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2001
Tom
54
Numer
02
Opis fizyczny
s.48-49
Twórcy
autor
Zabicki W
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5c9ad71f-d4a1-48d6-a1e0-7a2ab1feb49a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.