Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1996
|
2
|
Tytuł artykułu
The effect of environmental temperature on distribution of short chains of rice amylopectin
Autorzy
Ando H
,
Inouchi N.
,
Asaoka M.
,
Okuno K.
,
Fuwa H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Wplyw temperatury otoczenia na rozmieszczenie krotkich lancuchow w amylopektynie ryzowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
temperature
chemical composition
plant growth
plant cultivation
conference
starch gelatinization
rice
amylopectin
starch
Krakow conference
isogenic line
PL
temperatura
sklad chemiczny
wzrost roslin
uprawa roslin
konferencje
kleikowanie skrobi
ryz
amylopektyna
skrobia
Krakow konferencja
linie izogeniczne
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1996
Numer
2
Opis fizyczny
s.9-15,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ando H
Fukuyama University, Higashimuracho, Fukuyama 729-02, Japan
autor
Inouchi N.
autor
Asaoka M.
autor
Okuno K.
autor
Fuwa H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5c862f6d-e98e-46c5-a54e-4071bd425b9b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.