Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
1999
|
7
|
Tytuł artykułu
Podsystemy rynku uslug gastronomicznych w gospodarce rynkowej
Autorzy
Sala J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia systemowa
uslugi gastronomiczne
oferty handlowe
zywienie zbiorowe
gastronomia indywidualna
gospodarka rynkowa
gastronomia specjalna
gastronomia
rynek
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1999
Numer
7
Opis fizyczny
s.34-37,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Sala J.
Akademia Ekonomiczna, 31-510 Krakow, ul.Rakowicka 27
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5c490073-13b8-4e0e-aa3f-0c8dfd4b3fb3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.