Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2001
|
54
|
05
|
Tytuł artykułu
Najdrozsza przyprawa swiata
Autorzy
Pokorska B
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przyprawy
szafran uprawny
przepisy kulinarne
historia
morfologia roslin
rosliny przyprawowe
kuchnia srodziemnomorska
Crocus sativus
zywienie czlowieka
EN
spice
saffron
spice plant
Crocus sativus
history
plant morphology
human nutrition
Mediterranean cuisine
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2001
Tom
54
Numer
05
Opis fizyczny
s.62-63
Twórcy
autor
Pokorska B
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5b7b6a1f-8566-474f-b85f-fc53720d76ed
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.