Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1997
|
50A
|
09
|
Tytuł artykułu
Meza, topaz i zlote lupiny
Autorzy
Czajka I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia grecka
kuchnia hiszpanska
przyprawy
zywnosc
kuchnia marokanska
kuchnia srodziemnomorska
tradycje
kuchnia wloska
ziola
przepisy kulinarne
nawyki zywieniowe
salatki
kuchnia egipska
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1997
Tom
50A
Numer
09
Opis fizyczny
s.40,fot.
Twórcy
autor
Czajka I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5a1922b9-eda2-4a64-9d20-1194f8c23a17
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.