Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Food Service
2007
|
4
|
Tytuł artykułu
Ikona indyjskiej kuchni
Autorzy
MW
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
turystyka
Indie
siec Taj Hotels Resort and Palaces
siec Taj Luxury Division
kuchnia indyjska
uslugi gastronomiczne
sieci hotelowe
przyrzadzanie posilkow
hotelarstwo
Oberoi Hermant
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
2007
Numer
4
Opis fizyczny
s.24,26,28,fot.
Twórcy
autor
MW
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-59517ebd-aab0-48c7-911b-d6a116862809
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.