Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
1999
|
46
|
1
|
Tytuł artykułu
Rolnictwo Republiki Jemenu
Autorzy
Al-Hadi A M S
,
Szwejkowski Z.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
rolnictwo
Republika Jemenu
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauk Rolniczych
Rocznik
1999
Tom
46
Numer
1
Opis fizyczny
s.153-157,bibliogr.
Twórcy
autor
Al-Hadi A M S
Akademia Rolniczo-Techniczna, ul.Prawochenskiego 21, 10-718 Olsztyn-Kortowo
autor
Szwejkowski Z.
Bibliografia
[1] Abdulkadir M. AL-Arigi 1996. Development process, so far. Environment Development Consultant: 2-13.
[2] Arabia: The countries of Arabia: Yemen: Physical and human geography (New Search). 1996. Copyright (c) Encyclopaedia Britannica, Inc.: 12-14.
[3] Arabia: The countries of Arabia: Yemen land human geography: The economy (New Search). 1996. Copiright (c) Encyclopaedia Britannica, Inc.: 14-16.
[4] Chwaszcza J. Yemen. 1990. APA publications (HK) LTD. 12-20.
[5] Development microcosm, UNV in Yemen. 1985. Geneva.: 15-19.
[6] Economy, Sciety & Culture in Contemporary Yemen. 1985. Edited by B. R. Pridham.: 1-22.
[7] Yemen: 3000 Years of Art and Civilisation in Arabia Felix, edited by Werner Daum. 1990.: 369 ss.
[8] Yemeni Statistical Year-Book. 1996. Sana 400 ss.
[9] Wald. P. 1996. Yemen, Wormell, London.: 289 ss.
[10] Weir S. 1985. Qat in Yemen: Consumption and Social change.: 13 ss.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-588eb4ae-061c-4c87-b7d2-1f72027241c7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.