Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
2007
|
25
|
1
|
Tytuł artykułu
Zawartosc zwiazkow azotowych w produktach spozywczych
Autorzy
Tietze M.
,
Burghardt A.
,
Bragiel P.
,
Mac J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Content of nitrosamines in foodstuff
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
nitrozoaminy
zywnosc
zanieczyszczenia zywnosci
wedliny
owoce
zwiazki azotowe
warzywa
Wydawca
-
Czasopismo
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio EE: Zootechnica
Rocznik
2007
Tom
25
Numer
1
Opis fizyczny
s.71-77,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tietze M.
Akademia Rolnicza, ul.Akademicka 13, 20-950 Lublin
autor
Burghardt A.
autor
Bragiel P.
autor
Mac J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-587c48c3-4392-4d2f-916c-2ac73ba2ac76
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.