Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
1993
|
03
|
Tytuł artykułu
Drozdze.Proba oceny jakosci swiezych drozdzy piekarskich produkowanych w kraju oraz wystepujacych w detalicznej sprzedazy na rynku w Warszawie
Autorzy
Sobczak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
sklad chemiczny
ocena jakosci
piekarstwo
pieczywo
ciasto
jakosc
drozdze suszone
drozdze
aktywnosc biologiczna
analiza chemiczna
trwalosc przechowalnicza
wartosc technologiczna
analiza zywnosci
drozdze piekarskie
analiza drozdzy
normy branzowe
analiza biochemiczna
drozdze swieze
przemysl spozywczy
gospodarstwa domowe
rynek krajowy
handel detaliczny
Warszawa
Wydawca
-
Czasopismo
Piekarstwo Polskie
Rocznik
1993
Numer
03
Opis fizyczny
s.17-19,wykr.
Twórcy
autor
Sobczak E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-58356d54-6a34-4e39-bc24-bb2b5a56280a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.