Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1994
|
03
|
4
|
Tytuł artykułu
The use of chemical preservative for stabilization of milk for microbiological analyses
Autorzy
Molska I
,
Zacharewicz E.
,
Zacharewicz A.
,
Pluta A.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Zastosowanie konserwanta chemicznego do utrwalania probek mleka do badan mikrobiologicznych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
PL
analiza zywnosci
konserwanty
zywnosc
mleczarstwo
konserwowanie
mleko
analiza mikrobiologiczna
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1994
Tom
03
Numer
4
Opis fizyczny
s.113-123,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Molska I
Szkola Glowna Gospodarswa Wiejskiego, Warszawa
autor
Zacharewicz E.
autor
Zacharewicz A.
autor
Pluta A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-575c4ca1-4f50-48ed-be63-cbf20e526760
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.